Sportflaskor med tryck från Marknadsbyrån i Skandinavien AB

​Det dricks vatten för lite sägs det och bärbara vattenflaskor har man numera med sig lite överallt och inte bara till gymmet. Bästa tipset för den som dricker för lite vatten brukar vara att ha flera flaskor framme och ha dem stående på flera platser som påminnelser. Flaska, sportflaska allmänt kallade, kan man dekorera och sätta tryck på så att de blir precis så unika och personliga som man vill att de ska vara.

Vanligast är den enkla plast varianten med ett enkelt tryck på. Lågt pris och ofta använd när den ska nå många personer som sportdeltagare, barnklasser eller dyligt. Här kan den användas till att servera vatten, juice eller saft och är lätt att bära med sig eller fästa i bältet eller på väskan. Sportflaskor har i många fall ersatt, speciellt barns, förkärlek till sugrör.

Sportflaska med exklusiv profil och tryck.

Dessa sportflaskor med tryck med en egen design kan dock göras i riktigt glas och med metall och titan detaljer. Plötsligt blir något sportigt och billigt mer exklusivt och inger en mer unik och gedigen känsla. En sportflaska med klass är en uppskattad gåva och mer trolig att bli använd mer än en gång och dessutom mer synlig för andra i samma vända. Inget kan ju vara bättre än att bli associerad med mervärde.
Marknadsbyrån i Skandinavien AB erbjuder en fri designhjälp och låt dina flaskor vara lite mer unika och inte se ut som engångsflaskor. Som marknadsförings objekt är de mycket uppskattade just för att de inte ser ut som vilken annan plast gadget som helst. Vatten har aldrig skadat någon och så inte heller flaskor som är miljövänliga på köpet. Gå in på vattenflaskormedtryck.com för att få mer information och skapa din egna unika sportflaska med ditt egna tryck på.